in Noorwegen
Door: Johan
Blijf op de hoogte en volg Johan
10 Mei 2012 | Noorwegen, Kristiansand
Hoi Allemaal,
Hier toch nog een kort berichtje! Zit alweer bijna een maand aan boord van de Stellanova.
Opgestapt in Itaqui in Brazilië. Eenmaal daar aangekomen bleek dat het schip nog 2 dagen ten anker moest blijven liggen. Heb daar uiteindelijk dus 2 dagen in een hotel geslapen en lekker naar het strand geweest!
Vervolgens aan boord gestapt en na het lossen van de locomotieven naar Sevilla gevaren. Daar geladen voor Frankrijk. Tussendoor ook nog een reisje van Frankrijk naar Noorwegen. Momenteel hebben we net alle lading uit Frankrijk gelost in Noorwegen (Kristiansund). Nu gaan we vanavond weer varen.. naar Rotterdam! Hier komen we dan zondagochtend aan!
Verder gaat alles prima aan boord. Leuke bemanning en collega's. Ook belangrijk; een goede kok!
Om mij te volgen zie:
Johan
10 Mei 2012 - 18:56
Nel Jasperse:
Hoi johan,
Leuk weer iets van je te horen. mooie foto's heb je. Kristiansand herken ik wel, wij zaten daar op een camping pal aan de kust. Ook nog veel sneeuw daar in Noorwegen. Goeie reis verder, groeten nel -
10 Mei 2012 - 20:28
Alex:
Hoi Johan, goed om te lezen dat het goed met je gaat en dat je volop werk hebben, ik begreep van je moeder dat de oversteek goed was verlopen, Heb even je foto's bekeken en het ziet er hartstikke mooi uit, ik hoop dat de rest van je reis ook zo zal verlopen.
We horen wel van je, Vaar ze en tot zien
Groetjes
Alex en Godelieve -
12 Mei 2012 - 20:13
Ad:
Hoi Johan, "Die ziet wel lekker veel veel van de wereld", zei Esther. En zo is het. Je maakt prachtige reizen en een paar daagjes strand voor je begint is ook nooit weg toch? Moet je hard werken ook ? Gelukkig een goede kok, die weet wat jullie toekomt.
Groetjes, misschien zie je morgen nog familie in Rotterdam. Ben benieuwd naar wat rje daarna dan weer gaat doen. Goede reis weer! -
29 Mei 2012 - 17:21
Els En Ed:
Ha Johan, wat een mooie foto's heb je weer gemaakt. 't Wordt tijd dat we eens naar Noorwegen gaan, maar Brazilië is natuurlijk ook goed!
Voor morgen : Hartelijk gefeliciteerd !!!!!!!!!!!!!!!
Ed en Els