Door het Engels Kanaal..
Door: Johan
Blijf op de hoogte en volg Johan
05 November 2011 | Frankrijk, Parijs
Afgelopen maandag de 31e goed aangekomen in Spanje en vervolgens met een taxi naar het schip gebracht.
Op 1 November zijn we vertrokken uit Sevilla om naar Rotterdam te gaan. Hiervoor moesten we eerst 6uur op een rivier voordat we pas op de Atlantische Oceaan zaten. Dit was best leuk, een paar mooie bruggen tegengekomen en ook door een sluis :)
Leuk begin alleen de woensdag was iets minder, voor de kust van Portugal stond namelijk een hoge deining (van +- 7m) en ook aardig wat golven. Ik ben toen 1,5 dag zeeziek geweest.... gelukkig ging het donderdagavond weer goed! Ondanks dat we toen in de Golf van Biskaje voeren.
Op dit moment varen we door het Engels Kanaal langs Cap Gris-Nez, lekker druk! Net een beetje frans telefoon bereik dus :) Vanavond moet ik weer wachtlopen van 20:00 tot 00:00. En morgen rond 06:00 komen we aan in Rotterdam!
Alles bevalt goed aan boord, heb een leuke hut en een erg gezellige bemanning!
05 November 2011 - 15:36
Alex En Godelieve:
Hi Johan
Goed te horen dat je weer een beetje over je zeeziekte heen ben, altijd lastig maar dan zal je de komende manden er waarschijnlijk geen last meer van hebben.
Je zit nu wel in een slechte periode wat weer betreft het is daarom te hope dat je straks na Rotterdam het mooie weer op gaan zoeken.
Hou hem op koers!
Groetjes
Alex en Godelieve -
05 November 2011 - 16:43
Simon:
Heee Johan,
Fijn dat het goed bevalt, ja dat zeeziek hoort bij je beroep denk ik (beroepsziekte ha ha ha ) maar zoals ik uit je verslagje begrijp heb je het erg naar je zin en dat is nodig voor de arbeidsvreugde!!
Ga zo door en ik ben alweer benieuwd naar je volgende verslag.
Simon -
05 November 2011 - 21:53
Els En Ed:
Ha Johan,
We gaan je de komende tijd weer via dit reisverslag volgen hoor, altijd leuk om te lezen wat je zoal meemaakt. Je hebt al weer mooie foto's gemaakt , dat uitzicht vanuit je hut is niet gek zeg, het lijkt wel of je op een vakantiereisje bent in plaats van hard te werken aan boord!
Goeie reis richting Rotterdam.
Groet Els en Ed -
05 November 2011 - 21:56
Nel:
Begrijpelijk dat je zeeziek wordt met zulke deining. We hadden het er nog over met je ouders, die hadden hun zorgen over je i.v.m. de te verwachten storm en dat je dan misschien zeeziek zou worden. Gelukkig ben je er nu vanaf. goede reis verder naar rotterdam. Groeten nel -
06 November 2011 - 10:41
Wim:
Mooie vuurdoop met 7 meter hoge golven zeg, logisch dat je zeeziek wordt. Is er dan nog bemanning die niet zeeziek wordt of hangt iederen gewoon over de railing?
Goeie reis en plezierig verders aan boord.